Tietoja meistä

Tampereen Erikoissarana Oy on monipuolinen konepaja, jonka erikoisosaamisena ovat teollisuuden ja rakentamisen erikoissaranat.

Myymme tuotteitamme sekä yksityisille että yrityksille. Tampereen Erikoissaranalla ei ole sopimuksia minkään jälleenmyyjän kanssa. Suurostajat saavat määräalennuksia tuotehintoihin. Tukkuostajat pyytäkää tarjousta suoraan tehtaalta. Sarananoiden hinnat ovat vähittäismyyntihintoja.

Tampereen Erikoissarana pystyy lisäksi tarjoamaan kilpailukykyisen vaihtoehdon metalliteollisuuden komponenttialihankintaan suurissakin sarjoissa, kun kysymyksessä ovat muotoa ja reikiä vaativat kappaleet. Pienempiä sarjoja (1 – 1000 kpl) ja protovalmistusta tehdään myös koneistamalla ja hitsaamalla. Osallistumme mielellämme asiakkaiden lopputuotteiden suunnitteluprosesseihin edullisen valmistusmenetelmän löytämiseksi.

Pystymme tarjoamaan laatujärjestelmäosaamista asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuoteprojektien vaatimusten mukaan seuraavilla osa-alueilla:
ISO 9001
ISO 14001
ISO / TS 16949
AQAP 2110, AQAP 2105
AS9100 (Ilmailuteollisuus)
IRIS (raideliikenneteollisuus)
ISO 13485Yrityksen historia


Tampereen Erikoissarana Oy tunnetaan yhtenä Suomen merkittävimmistä saranan valmistajista. Monipuolinen sarana-asiantuntija tarjoaa palvelua aina suunnittelusta valmistukseen. Metallialan komponentit syntyvät pienistä yksikkömääristä suuriin sarjoihin.

Yhtiö on perustettu vuonna 1952 ja 1972 siitä tuli osakeyhtiö. Yrityksen tuote-erikoisuuksiin kuuluu muun muassa perinteikäs itsestään sulkeutuva palo-oven erikoissarana, joka nimettiin aikoinaan yrityksen perustajan mukaan.

Saranan valmistuksen ohella panostamme voimakkaasti NC -koneistuspalveluun, joka mahdollistaa niin pienten kuin suurienkin osien ja vaativien sarjojen valmistuksen joustavammin.

Tampereen Erikoissarana Oy:ssä on toteutettu omistusjärjestely, jolla on vahvistetty yhtiön pääomarakennetta ja jonka lopputuloksena AJ Marttila Laatupaja Oy:stä tulee Tampereen Erikoissarana Oy:n omistaja. Uutena toimitusjohtajana jatkaa Ari Marttila maaliskuusta 2013 lähtien